Menu Sluiten

Goede voornemens

Zondigen goede voornemens

In januari wordt je ermee gebombardeerd; de goede voornemens. Geen suikers, geen koolhydraten of geen zuivel meer. Maar wil je echt nee zeggen tegen een stukje taart?

Soms is het antwoord ja. Voor mij geldt; een standaard slagroomtaart (bij het koffiezetapparaat van een jarige collega bijvoorbeeld) slaan we liever over. Maar een taart gebakken door iemands moeder, oma, broer of zus minder snel. Toch?

Daarom is ons motto; zondig als je weet dat het goed is. Puur, eerlijk en met aandacht bereid. Niet duizend in een dozijn, lopende band taarten die er allemaal identiek uitzien.

Kies voor een taart met suiker. Met room. En die koolhydraten bevat! Maar wel voor 1 zonder conserveringsmiddelen, gelatine/gelei om het fruit langer te laten glanzen of onnodig veel suiker. Want fabriekstaarten bevatten onnodig veel suiker om ze zoet te maken. En onnodige materialen om de cake lang luchtig en zacht te houden. Dat is helemaal niet nodig, als je ze maar vers bakt.

Dat doen we bij Pampalini Pastry gelukkig ook. Met succes, al zeggen we het zelf. Onze taarten worden bij diverse horecazaken geserveerd bij de koffie of als onderdeel van de dessertkaart. Bij ons op locatie kan je elke dag vers een stukje bestellen of ophalen om thuis te delen met vrienden en familie.

Dus zeg geen nee tegen de fabriekstaarten. Zeg ja tegen huisgemaakte taarten en geniet zonder te zondigen.